Huom. tämän viikon aihe löytyy seuraavasta postauksesta!

Tarinamaanantaita perustaessani odotin pelonsekaisella jännityksellä, miten se otetaan vastaan. Turhaan jännitin: tänne on kerääntynyt vakituisten kirjoittajien piiri, joka koko ajan vain kasvaa. Siitä olen mahdottoman iloinen!

Nyt tilanne on kuitenkin sellainen - kuten olette varmastin huomanneetkin - että moderointini tahtovat olla myöhässä. Tähän asti olen viettänyt päiväni koko lailla netin ääressä, ensin työssä ja sitten työttömänä. Mutta nykyisessä työssäni minulla ei ole lainkaan nettiyhteyttä, mikä tahtoo sanoa että pääsen näkemään uudet tarinalinkit vasta iltaisin, ja iltanikin tahtovat olla täynnä menemistä nykyään. Lisäksi esim. viime viikonlopun olin erinäisistä syistä johtuen kokonaan nettipimennossa - pahoitteluni edelliseen tarina-aiheeseen viikonloppuna osallistuneille!

Niinpä nyt huhuilen toista moderoijaa Tarinamaanantaihin. Löytyisikö joku, jolla olisi  mahdollisuus olla netin ääressä tai ainakin vilkaista nettiä pitkin päivää? Joka pitää tarinoista ja mielellään vielä blogin päivittämisestäkin?

Jos koet, että sinulla olisi aikaa lähteä mukaan Tarinamaanantain toiseksi moderoijaksi, jätä viestiä kommentteihin! En millään haluaisi lopettaa Tarinamaanantaita vain omien kiireideni ja teknisten "vajavaisuuksieni" :) vuoksi.